×
http://caerestaurantebar.com.br/wp-content/uploads/2018/07/mobile1-1-400x400.jpg

Gastronomy for all

Caê brings to BH a restaurant proposal with a bar footprint, relaxed atmosphere and varied Brazilian food for all tastes, in addition to a selection of special drinks, craft beers and good wine options.

http://caerestaurantebar.com.br/wp-content/uploads/2018/07/CAE_180712_014-300x521.jpg

Chef Caetano Sobrinho is in charge of the kitchen. On the menu, there are options to nibble and share, main dishes, and even a blackboard where the Chef presents the week's suggestions.

http://caerestaurantebar.com.br/wp-content/uploads/2018/07/Foto-Insta-Felipe-300x300.png
http://caerestaurantebar.com.br/wp-content/uploads/2018/07/CAE_180712_007-300x300.jpg

An affective experience, in a place that welcomes all tastes and with the hospitality of a good miner. So is Caê. Comes!

[parallax-scroll id="3752"]
http://caerestaurantebar.com.br/wp-content/uploads/2018/07/cantinho-2-755x600.jpg

Our home

Aproveite os nossos espaços!

We are in the Carmo Sion neighborhood, in the Center South region of Belo Horizonte. There are four different environments, which accommodate couples, families and groups of friends very well.

O que falam de nós!

Jornal Estado de Minas
Image is not available

Pratos com poucos ingredientes e que lembram comida de casa ganham espaço no cardápio de restaurantes da cidade.

Revista Verdemar - Nº 56 - cópia
Image is not available

Destaque para a nossa Panturrilha Suína com arroz no caldo do assado.

ESTADO DE MINAS
Image is not available
Especial Gastronomia

Novo estabelecimento do chef Caetano Sobrinho tem cardápio descomplicado e ambiente agradável, bom para happy hour e jantares.

CBN
Image is not available
Programa Sabores BH - por Rusty Marcellin

Restaurante Caê tem cardápio variado combinado com espaço sofisticado.

Jornal da Cidade
Image is not available
Coluna Degustatividade

Depois de sete anos na cozinha de um dos mais tradicionais restaurantes de BH,

A Favorita, o chef Caetano Sobrinho abriu seu próprio gastrobar, um mix de bar e restaurante
com o melhor da gastronomia brasileira.

Revista Viver
Image is not available
Chefs de Minas

Com 17 anos dedicados à gastronomia, o chef Caetano Sobrinho segue em voo solo com o recém-inaugurado Caê.

Revista Encontro - copy
Image is not available
Coluna na Mesa

Caetano Sobrinho, agora é Caê!

Blog Papo de Vinho
Image is not available
02/03/2018

Caê Restaurante e Bar ? O melhor de BH ....

Portal BH Cult
Image is not available
Cardápio enxuto e muito criativo são as marcas da casa.

Caê, uma mistura de gastrobar com restaurante.

previous arrow
next arrow
en_US